SARIS AANHANGWAGENS UITVOERINGEN

Vervloed is een trotse dealer van Saris aanhangwagens en biedt uw verschillende uitvoeringen aan:

Woody

De Woody serie is zonder twijfel een klassieker te noemen. Deze aanhangwagens zijn ontzettend breed toepasbaar en mede daarom ook zo geliefd. Daarnaast zijn ze populair vanwege hun onverwoestbare karakter en ijzersterke constructie en natuurlijke uitstraling.. Het grote aantal opties en uitbreidingsmogelijkheden zorgt ervoor dat de Woody aanhangwagen niet alleen voor alledaagse klussen een oplossing biedt, maar ook op zeer specifieke vervoersbehoeften een antwoord heeft. o zijn er uitzetsteunen verkrijgbaar, kan een huif het vervoerbaar volume sterk vergroten en zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van zeilen en netten. Daarnaast heeft deze serie een optie voor oprijplaten- en goten en bestaat de mogelijkheid om niet alleen het achterschot, maar ook het voorschot te laten scharnieren. Kortom, elke Woody aanhangwagen is volledig aan uw persoonlijke wensen aan te passen.

McAlu

De McAlu (bakwagen) zegt precies wat deze serie kenmerkt: licht, robuust en van hoogwaardig aluminium. Deze combinatie zorgt niet alleen voor uitstekende gebruikskwaliteit, maar ook voor een herkenbare en moderne uitstraling. Aan elk detail is gedacht en dat maakt deze serie aanhangers niet alleen een lust voor het oog, maar ook prettig om mee te werken voor vrijwel iedereen. Bovendien is de McAlu serie eenvoudig schoon te houden en zijn alle aanhangwagens licht van gewicht. Perfect dus voor vakantie, klussen in en om het huis en slim vervoer voor tal van goederen en objecten.

Friends4U

De Friends4U serie is de onmisbare vriend die elk karwei kan klaren in en om het huis. Bovendien is hij zeer compact. Geen overbodige ballast of volume, maar precies de juiste omvang en kracht om van die typische huisklussen te vervullen. . Saris heeft met de Friends4U een antwoord op karweitjes die in elk huishouden voorkomen. Een ijzersterke constructie is de basis van alle aanhangwagens van Saris. Met de vele functionele accessoires breidt u de Friends4U serie uit tot een alleskunner. Van een huif tot een vlakzeil, een reservewiel met steun of een multifunctioneel beschermingsnet.

De Gesloten Opbouw

Een aanhangwagen met Gesloten Opbouw is veel meer dan alleen een aanhangwagen. De veelzijdigheid aan toepassingen maakt hem een van de meest gewilde aanhangwagens voor professioneel gebruik. Specifiek voor het vervoer van kostbare goederen en producten die veel ruimte in beslag nemen, is een Gesloten Opbouw ideaal. Een Saris aanhanger met Gesloten Opbouw is standaard voorzien van diverse functionaliteiten, zoals een dubbele achterdeur, binnenverlichting en scharnieren met anti-diefstalpal. Daarnaast zijn er veel opties, zoals een oprijklep, zijdeuren, een tot luifel opklapbare zijkant of rails met ladingstang.

Plateau aanhangwagens

Een aanhangwagen met Plateau is herkenbaar aan het grote laadoppervlak en neerklapbare en afneembare zijkanten. Dit maakt de serie bij uitstek geschikt om grote volumes te vervoeren, denk bijvoorbeeld aan bouw-en sloopafval, pallets of tuinafval. De serie is verkrijgbaar tot wel 11 vierkante meter! Een Plateau aanhangwagen van Saris kunt u uitbreiden met een groot aantal opties. Deze maken het mogelijk om nog meer volume te vervoeren. Door te kiezen voor een huif, hoogrek of loofrek, kunt u met een lading extra de hoogte in en denken in kubieke meters, in plaats van vierkante meters.

Kippers

Zand, grind, bouwafval, tuinaarde: in een handomdraai stort u het op de juiste plek met de handige en stevige Kipper aanhangwagen. De Kipper serie van Saris biedt veel gebruiksgemak en kracht. Door de riante keuze in capaciteit en bediening, is er altijd een Kipper aanhangwagen die past bij uw specifieke gebruikstoepassing. De Kipper aanhangwagen is er in verschillende afmetingen. Allemaal zijn ze uitgebreid beveiligd tegen doorkippen. Maak een keuze tussen driezijdige kippers en een kipper aan de achterzijde. Met de optie voor geïntegreerde oprijplaten is het mogelijk een kleine loader, grasmaaier of trilmachine te vervoeren. Daarnaast geeft een vlakzeil of loofrek extra volume en zorgen uitzetsteunen voor extra stabiliteit bij het laden en lossen. Bovendien kunt u kiezen voor handmatig of elektrisch kippen.

De Auto-Multitransporter

De Saris Auto Multi-Transporter brengt allerlei soorten voertuigen van A naar B. Deze aanhangwagen heeft een ijzersterk zelfdragend chassis en kan dus heel wat uitdagingen aan! De omega-profielen in het chassis zorgen voor nog meer laadvermogen. Net zoals alle andere Saris aanhangwagens, is de Auto-Multitransporter uit te breiden met diverse handige opties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor uitzetsteunen, oprijplaten, oprijklep een reservewiel en een lier om voertuigen mee op te takelen. Extra borden of een loofrek zorgen voor optimale bescherming van hetgeen u vervoert.

Verkopen is leuk, maar dat mag niet ten koste gaan van het veilig en praktisch gebruik van een aanhanger of paardentrailer. En mocht er onverhoopt toch een mankement ontstaan, dan wordt deze direct opgelost. Naast een scherpe prijsstelling is het van groot belang dat de kwaliteit, en dus de veiligheid, de hoogste prioriteit geniet. Daarom voeren we bij Vervloed Aanhangwagens & Trailers alleen het dealer schap van gerenommeerde merken, en dit in diverse prijsklassen.

Contact

SARIS AANHANGWAGENS UITVOERINGEN

Kortom, als u voor Saris kiest, kiest u voor een duurzame, multifunctionele, betrouwbare
en innovatieve aanhangwagen. U bent verzekerd van kwaliteit en dat allemaal voor de juiste prijs.
De mogelijkheden zijn enorm en dus weten wij zeker dat u vindt wat u zoekt bij Saris!

Voor eventuele vragen of meer informatie over de uitvoeringen van de saris aanhangwagens kunt u altijd contact opnemen via: